Blaf Plaza

Uw dierenblog

Zeer goede uitlaatservice in Purmerend

uitlaatservice Purmerend

Ben jij op zoek naar een goede uitlaatservice Purmerend, dan ben je hier aan het juiste adres.  De Hondenbus haalt en brengt jouw hond op. Precies op de afgesproken tijd komt deze bus jouw hond ophalen, waarna deze naar het eigen, afgesloten terrein wordt gebracht. Hier kan hij of zij naar hartenwens lekker ravotten met andere soortgenoten. Nadat deze ongeveer twee uur lang lekker hebben kunnen spelen, worden de beestjes weer naar huis gebracht.  Voor onze hond was dit een geniale oplossing. Voorheen waren onze kinderen thuis, die voor Max zorgden als wij niet thuis waren. Maar inmiddels heeft  de jongste ook het nest verlaten. uitlaatservice Purmerend

Max vindt het geweldig

Onze Max is een zeer enthousiaste hond en elke keer worden wij hartelijk begroet als wij thuis komen. Alleen op de dagen dat hij door de uitlaatservice in Purmerend is opgehaald, kan er niet meer dan een kwispel af. Hij blijft gewoon op zijn matje liggen, zo moe is hij dan van het dagje ravotten met zijn vriendjes. 

Wil jij ook een goed adres hebben om jouw viervoeter uit te laten, kijk dan eens voor de mogelijkheden op de website van de Hondenbus. Ik weet zeker dat jouw trouwe viervoeter het hier ook naar de zin heeft.